+30 25940 23725

info@ikoepiloges.gr

Price Range: From to

Compare Listings

Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι υψηλού επιπέδου.

Παρέχουμε μεσιτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της ακίνητης περιουσίας.

Αγορές

Πωλήσεις

Ενοικιάσεις

Αντιπαροχές

Ανταλλαγές

Διαχείριση ακίνητης περιουσίας

Εκτιμήσεις

Δάνεια

Ασφάλειες

images

ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Διαθέτουμε ακίνητα προς άμεση αγορά σε όλη τον Καβάλας. Στη λίστα μας θα βρείτε ακίνητα όλων των κατηγοριών μοναδικά που θα σας μαγέψουν. Μπορούμε να σας υποδείξουμε ακίνητα σε πολύ καλές τιμές, εξαιρετικές ευκαιρίες να σας δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για την αγορά ώστε η επένδυση σας να είναι εγγυημένη.

Διαθέτουμε :

-Υπέροχα διαμερίσματα στις δυτικές συνοικίες της Καβάλας με θέα τη θάλασσα με μεγάλα μπαλκόνια και βεράντες καταπληκτικές κουζίνες και άνετους χώρους.

-Μονοκατοικίες στην Νέα Ηρακλείτσα και την Πέραμο με υπέροχους κήπους και πολλά λουλούδια κοντά στη θάλασσα αλλά και μακριά με θέα την καταγάλανη θάλασσα μέσα σε οικισμούς ανεπτυγμένους με καταπληκτικούς ανθρώπους για γείτονες, παραδοσιακά σπίτια πολύ κοντά σε υπέροχες παραλίες.

-Βίλλες κλασσικές αλλά και μοντέρνες με πισίνα ή χωρίς, ικανές να προσφέρουν απλόχερα όλη την πολυτέλεια τους στον ιδιοκτήτη τους, σπίτια πραγματικά ζωντανά που απλά στέκονται και σε περιμένουν ώσπου να βάλεις το κλειδί στην πόρτα και να σε υπηρετήσουν.

-Οικόπεδα και αγροτεμάχια, εκτάσεις Ελληνικής Γης γεμάτες ιστορίες και αναμνήσεις μέσα σε γραφικά χωριά γεμάτα μυρωδιές, παραθαλάσσια ακίνητα που σαγηνεύονται από τον ήχο της θάλασσας, απομονωμένα οικόπεδα που προσφέρουν την απόλυτη μοναξιά και ηρεμία εκεί που κανείς δεν μπορεί να σε δει.

-Επαγγελματικά ακίνητα σε σημεία με μεγάλη προβολή για επένδυση αλλά και ιδιωτική αξιοποίηση.
Όλα τα ακίνητα που περιλαμβάνονται στη λίστα μας είναι μοναδικά και προσφέρουν υψηλή ποιότητα διαβίωσης, κτισμένα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Διαθέτουμε διαμερίσματα και μονοκατοικίες προς ενοικίαση κατάλληλα για φοιτητές, ζευγάρια ή οικογένειες σε πολύ λογικές τιμές. Επίσης διαθέτουμε προς ενοικίαση επαγγελματικούς χώρους κατάλληλους για γραφεία, καταστήματα, μεγάλους επαγγελματικούς χώρους και αποθήκες για κάθε χρήση σε εμπορικότατα σημεία.
Αναλαμβάνουμε την ενοικίαση του ακινήτου σας γρήγορα.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ

Αν για κάποιο λόγο θέλετε να αλλάξετε ακίνητο η πώληση δεν είναι πάντα η μοναδική λύση. Έχουμε πελάτες που επιθυμούν και αυτοί ακριβώς το ίδιο, μπορούμε λοιπόν να ανταλλάξουμε το ακίνητο σας με το ακίνητο κάποιου άλλου πελάτη μας και να πάρετε ή να δώσετε κάποια χρήματα ανάλογα με την αξία του ακινήτου που θα δώσετε και θα πάρετε.

Έχουμε πελάτες που ζητούν ανταλλαγή με ακίνητα τόσο εντός αλλά και εκτός Καβάλας.

ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ

Αν έχετε ακίνητο για αντιπαροχή επικοινωνήστε μαζί μας.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας, μια υπηρεσία την οποία προτιμούν κατά κόρον οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού αλλά και οι ντόπιοι όταν αυτοί δεν κατοικούν κοντά στα ακίνητα τους, στους οποίους είναι δύσκολο να έχουν τον οικονομικό έλεγχο αλλά και την φροντίδα, συντήρηση, μικροεπισκευές που τυχόν προκύψουν καθώς και την καθαριότητα και τον έλεγχο της καλής χρήσης του ακινήτου από τους ενοίκους.

Κινούμε την ακίνητη περιουσία σας και μεγιστοποιούμε την αξία της με ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διαχείριση, εκμετάλλευση και συντήρηση των ακινήτων σας.
Προσφέρουμε υπηρεσίες διαχείρισης υψηλού επίπεδου και απόδοσης για καταστήματα, γραφεία και κατοικίες.
Αναλυτικά περιγράφονται οι τομείς της διαχείρισης ακινήτου:

-Εύρεση ενοικιαστών

-Σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού με τους ενοικιαστές

-Είσπραξη ενοικίων

-Διαχείριση κοινοχρήστων

-Αμεση κάλυψη αναγκών των ενοικιαστών

-Πληρωμή λογαριασμών

-Επισκευή και συντήρηση κτιρίων

-Ασφάλεια κτιρίου

-Καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων

-Αμεση ενημέρωση ιδιοκτήτη

Μοιραζόμαστε μαζί σας μια νέα αντίληψη διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας σας. Εμείς αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα, με διαρκή ενημέρωση και απόλυτη διαφάνεια όλο το φάσμα υπηρεσιών διαχείρισης που απαιτεί το χαρτοφυλάκιο σας. Εσείς έχετε τον απόλυτο έλεγχο και πλήρη εικόνα όσο μακριά και αν βρίσκεστε.
Μην αφήνετε τα ακίνητα σας κλειστά παρατημένα και κλειδωμένα επειδή δεν είστε κοντά, το ακίνητο είναι ένας ζωντανός οργανισμός και θέλει να αναπνέει και να το φροντίζεις, με τη νέα αυτή υπηρεσία που διαθέτουμε το ακίνητο σας ενεργοποιείτε παίρνει αξία και σας αποδίδει.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιούμε εκτιμήσεις ακινήτων για διανομές ή αν απλά θέλετε να γνωρίζετε την αξία του.
Η εκτίμηση ακινήτων αποτελεί μία ιδιαίτερα σύνθετη και υπεύθυνη εργασία.
Για τον υπολογισμό της τρέχουσας εμπορικής αξίας ενός ακινήτου λαμβάνονται υπόψη :
1. H αξία αναγκαστικής ρευστοποίησης (forced value)
2. Η ανώτατη εμπορική αξία (premium value)
3. Η αντικειμενική αξία

Η διαδικασία εκτίμησης ενός ακινήτου προϋποθέτει τον έλεγχο των πολεοδομικών χαρακτηριστικών του (συντελεστή δόμησης, συντελεστής κάλυψης, χρήση γης, πολεοδομικές παρεκκλίσεις συμφωνία με πολεοδομική αδεία, αλλαγές χρήσης κλπ.) και των νομικών χαρακτηριστικών.

Η εκτίμηση ενός ακινήτου λαμβάνει υπόψη της επίσης τα συγκριτικά μεγέθη ανάλογων ακινήτων στην περιοχή ενδιαφέροντος. Συνεκτιμώνται συναλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί το ίδιο χρονικό διάστημα στην περιοχή του υπό εκτίμηση ακινήτου.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Η αγορά μιας κατοικίας συχνά συνδέετε με δάνειο. Το ποσό οφειλής και η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου είναι μια μακροχρόνια δέσμευση. Κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει το μέλλον του και απρόβλεπτα γεγονότα όπως η ανεργία, η ασθένεια, σεισμός, πλημμύρα, κλοπή, πυρκαγιά και άλλοι κίνδυνοι μπορούν να καταστρέψουν μερικά ή ολικά το ακίνητο. Επίσης η τράπεζα θέλει να διασφαλίσει την αποπληρωμή του δανείου. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, ο δανειολήπτης να ασφαλίσει το ακίνητο ώστε η ασφαλιστική εταιρεία να αναλάβει την κάλυψη αυτών των κινδύνων εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή προστασία. Μπορούμε λοιπόν να σας υποδείξουμε τα ευνοϊκότερα πακέτα ασφάλισης για το ακίνητό σας έναντι οποιουδήποτε κινδύνου ακόμη και ασφάλειες ζωής χωρίς να πληρώνετε πολλά χρήματα κάθε χρόνο.

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία η οποία θα αναλάβανε την μετακόμιση της οικοσκευής σας ή οτιδήποτε άλλο από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη στην Καβάλα ή και αντίστροφα αλλά και μετακομίσεις εντός της χωράς ή εντός Καβάλας, έχουμε ανεπιφύλαχτα να σας προτείνουμε μεγάλες μεταφορικές εταιρείες οι οποίες αναλαμβάνουν τα πάντα από πακετάρισμα, μεταφορά, στήσιμο των επίπλων άκρως επαγγελματικά με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια την μεταφορά της οικοσκευής σας.

__________________________________________________________________________________________________________
YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ: 
Δημοσιέυση στο διαδίκτυο, με φώτο-αγγελίες μέσω της ιστοσελίδας μας (www.ikoepiloges.gr) ή οποία είναι είναι η πιο διαφημισμένη ιστοσελίδα στην παγκοσμίως διαδεδομένη και ισχυρότερη μηχανή αναζήτησης στο κόσμο «Google»

1. Δημοσιέυση στο διαδίκτυο, με φώτο-αγγελίες στις μεγαλύτερες βάσεις ακινήτων της Ελλάδας. Όπως:

Spitogatos.gr, tospitimou.gr, xe.gr, property.gr, neoakinito.gr, hellashouses.gr, spiti24.gr, spitinet.gr, inestate24.gr, realbase.gr, hellasproperties.gr, akinito.net, properties.vres24.com, μεσιτικα.gr, e-state.gr και σε δεκάδες άλλα.
2. Δημοσίευση το διαδίκτυο, με φώτο-αγγελίες στις μεγαλύτερες βάσεις ακινήτων του εξωτερικού. Όπως:

Agency-realestate.com, estateportal.eu, greekpropertyexchange.com, realestatepropertylistings.eu, mondinion.com, housemarket.eu, realtoeurope.com, real-estate.net, rentaliz.com και σε δεκάδες άλλα.
3. Ανακοινώσεις σε πελάτες του μεγάλου χαρτοφυλακίου μας της Ελλάδας και του εξωτερικού.

4. Τοποθέτηση έντυπων φώτο-αγγελιών σε πλακάτ στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του γραφείου μας

7. Τοποθέτηση μεταλλικών πινακίδων ή αυτοκόλλητων όπου χρειάζεται «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» ή «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ»

ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Αναλαμβάνουμε τη δόμηση κτηρίων από τα θεμέλια, προσφέροντας πλήρως αποπερατωμένες κατασκευές, ή ημιτελής κατασκευές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων οποιουδήποτε τύπου και μεγέθους, με απόλυτη ευελιξία διαρρύθμισης και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Από ένα μικρό λουτρό ή μία αποθήκη, εως μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών, με εξελιγμένες και σύγχρονες τεχλονολογικά μεθόδους δόμησης, που καλύπτουν κάθε απάιτηση και προσδοκία, όπως: μονολιθικές κατασκευές (εξ’ ολοκλήρου από μπετόν), συμβατικές κατασκευές (από μπετόν και τούβλο ή πέτρα), σύμμεικτες και προκάτ κατασκευές από μορφοποιημένο χάλυβα ή εμποτισμένη ξυλεία.
Κατασκευάζονται επί τόπου στο χώρο σας, με εκπληκτικά συμφέρουσες για εσάς τιμές!
Επίσης διενεργούνται επισκευές – αναπλάσεις – προσθήκες νέων τμημάτων σε παλαιά ήδη υπάρχοντα κτίσματα και παντώς φύσεως λιθοδομές.

Αναλαμβάνουμε παντώς τύπου εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σε στέγες κατοικιών και σε αγροτεμάχια.

Πωλούνται και έτοιμες άδειες φωτοβολταϊκών σε ήδη μισθωμένα ή προς αγορά αγροτεμάχια.